Beauty & Wellness

Of u nu komt voor verzorging, verjonging, afslanken of (sportieve) ontspanning, bij Hotel van Oranje bent u in de juiste handen. Combineer een behandeling bij Beauty Oranje met een bezoek aan Hairstudio Oranje en onze Pure Wellness faciliteiten in Aqua & Sauna Oranje. Wij hebben de arrangementen voor ultieme wellness in Noordwijk.

30 jaar!

Vier samen met ons het 30-jarige bestaan van de Hotels van Oranje. Laat u verwennen voor € 30,- bij Beauty Oranje of ontvang 30% korting bij Aqua & Sauna Oranje... Bent u benieuwd naar de details? Klik dan hier voor Beauty Oranje en hier voor Aqua & Sauna Oranje.

Beauty Oranje

Hier vindt u de beste merken zoals La Prairie en Bond – New York. Onze behandelingen halen het mooiste in u naar boven en laten u stralen.

Hairstudio Oranje

Hairstudio Oranje is meer dan een kapsalon, met een hoofdhuid- en haaranalyse en kuurbehandelingen van René Furterer verzorgen wij uw haar tot in de puntjes.

Aqua & Sauna Oranje

1500 m2 Pure Wellness! Aqua & Sauna Oranje beschikt over een 30 meter lang zwembad, diverse sauna’s, een stoombad, jacuzzi, neveltuin en een solarium.

Personal trainer

Kom in shape met onze personal trainer Robin van Vliet, die samen met u aan de slag gaat in de fitnessruimte van het hotel, op het strand of in de duinen.